Lackering kök

Enkel uppfräschning av ditt kök

Genom att lackera om dina köksluckor så förlänger du livstiden på ditt kök med många år. Istället för att byta ut hela köket så ger en omlackering av köksluckor dig nästan samma känsla som om hela köket renoverats. Så stor del har köksluckor och skåp i helhetsintrycket av ett kök.

Är dina luckor slitna eller du kanske vill förändra uttrycket så kan det vara idé att prata med en snickare. Snickrat & Klart, en snickare i Växjö kan tillverka helt nya luckor till dig utifrån dina önskemål.

Välj rätt färg till dina köksluckor

Det är viktigt att börja med att tänka på vad man vill förmedla för känsla med sitt kök. Ska det vara ljust och fräscht eller mörkare och mysigt?

Mörka köksluckor gör sig generellt bäst i stora kök med mycket ljus i omgivningen. Det ger ett exklusivt intryck och ger ett härligt djup och en elegant stilfullhet till ditt kök.

Om du har ett mindre, eller mörkare kök, så blir det oftast bättre med ljusa köksluckor. Ljusa luckor bidrar till en luftigare känsla i ditt kök. Vita luckor fungerar i princip i alla kök men kan ge ett något kalt intryck.

Välj rätt färg till ditt kök

Vi hjälper dig hitta rätt kulör

När du bestämt dig för vilken färg du vill ha på dina köksluckor så kan vi tillsammans hitta rätt ton och nyans av färgen. Vi hjälps åt att hitta den NCS-färg som passar bäst till ert kök.

Söker du hjälp med lackering i Växjö, tveka inte att kontakta oss.